Dagvoorzitter

Een volle zaal

Ik had een zeldzaam lege agenda en toen belde Charlotte. Ze was op mijn pad gekomen door een gezamenlijke (ex) collega. Een korte, telefonische kennismaking was voldoende om met elkaar in zee te gaan. Alles stond in de stijgers voor een mooi relatie-evenement. Er was alleen een probleem: de dagvoorzitter was plots ziek geworden. Of ik diezelfde middag beschikbaar was. “Ja hoor”, zei ik.

Eenmaal het telefoongesprek beëindigd, dacht ik “Waar begin ik aan?”. Minimale tijd voor voorbereiding en ook nog eens de goede jurk uit de kast trekken. Jan Taminiau, niet de minste, was namelijk een van de gasten, die op het podium geïnterviewd moest worden. Wat een toffe ervaring!

Charlotte van de Sande:

“Astrid en ik hebben samengewerkt tijdens een relatie-event op de Dutch Design Week. Ze is zeer prettig in de samenwerking. Snelheid en kwaliteit zijn bij haar key. Astrid heeft de vaardigheid te verbinden en op die manier als dagvoorzitter het publiek te betrekken bij het verhaal van een spreker. Ze gaat doortastend te werk en weet binnen enkele seconden een situatie correct in te schatten. De flexibiliteit die Astrid tijdens onze samenwerking heeft laten zien in combinatie met haar hoge kwaliteit en sterk empathisch vermogen maken haar tot een sterke dagvoorzitter die ik aan iedereen kan aanbevelen”.