Share your rank

Anderen op weg helpen

Regelmatig zet ik me in anderen een handje te helpen. Mijn eigen ‘rijkdom’ wil ik graag delen met mensen, die het wat minder getroffen hebben. Voor JINC ben ik al een paar jaar actief als carrièrecoach, en doe ik samen met Edwin (mijn man) sollicitatietrainingen. Ik vind dit dankbaar 'werk' én heel leerzaam om te doen. Tijdens de gesprekken met de leerlingen stimuleer ik ze bewust te kiezen. Ik vind het belangrijk dit te doen op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Najlae Bensliman-Benmeseoud:

“Astrid is al sinds 2015 actief als coach bij JINC. Hier heeft ze met veel enthousiasme, empathie, begrip en geduld jongeren op weg geholpen naar een volgende stap in hun studieloopbaan. Deze jongeren, die zelf opgroeien in een omgeving met weinig of geen rolmodellen, hebben aan Astrid een fijne gesprekspartner gehad. Daarnaast kan ik zelf spreken van een zeer attente 'externe' collega die haar afspraken altijd nakomt."

Oumayma

"Ik vind het erg leuk dat ik u als begeleider mocht hebben. U heeft me erg geholpen bij mijn keuze en ik ben daar dankbaar voor."